Bătaie la finalul meciului UTA Arad – Rapid. Dan Alexa a fost atacat de suporterii furioși (VIDEO)

Bătaie la finalul meciului UTA Arad – Rapid. Dan Alexa a fost atacat de suporterii furioși (VIDEO)

Meciul UTA Arad – Rapidde duminică seară s-a terminat cu scandal. Victoria echipei din Giulești cu 2-1i-a înfuriat pe arădeni, care au sărit să îl bată chiar pe antrenorul Dan Alexa.

Dan Alexa a fost atacat de ultrașii UTA Arad înante să urce în autocar

Aproximativ 12 suporteri ai UTA, revoltați că auratat șansa de promovare matematică în Liga 2pentru care aveau nevoie de un singur punct,l-au urmărit pe antrenor la autocar și l-au atacat înainte să urce.

Alexa recunoaște că s-au împărțit pumni, însă spune că tot ce a făcut a fost să se apere de mulțimea furioasă.

”Se pot întâmpla nenorociri. Au ajuns lângă autocar şi normal că trebuia să mă apăr. Mergeam către autocar şi au ajuns la mine. Cu mine aveau treabă. Nu m-au lovit, dar veniseră să lovească. N-au afectat niciun jucător de-ai noştri, ei aveau ce aveau cu mine. M-am apărat. Nu ştiu ce aveau în mână, poate aveau cuţit, ceva, nu puteai să ştii. Nu vreau să acuz firma de pază. Dar asemenea incidente n-au ce să caute înfotbal. Se pot întâmpla nenorociri. Nu ştiu câţi suporteri erau. Au venit peste noi la autocar. Au găsit o breșă prin pază și asta a fost. A fost ceva pe-acolo, dar nu știu dacă au apucat să dea în jucătorii noștri. Sunt foruri abilitate care pot să intervină. Dacă mă întrebi pe mine, eu sunt bucuros că am reușit să-i batem pe cei de la UTA chiar și-așa, cu suporterii aproape”, a spus Alexa pentru evz.ro.

Dan Alexa a fost tras de trening atunci când urca în autocarul echipei, moment în care i-a aplicat o lovitură suporterului care îl agresa.

„Erau destui și nu am avut ce să fac, decât să mă apar. Doar nu era să stau să iau bătaie. M-am apărat. Au pândit şi au năvălit peste noi. Nu este normal aşa ceva, să ne temem pentru vieţile noastre”, a mai declaratDan Alexa pentru Fanatik.ro.

Potrivit zvonurilor, Alexa ar fi pus la pământ doi-trei bătăuși până când au intervenit forțele de ordine. Pe de altă parte,jucătorii Rapidului ar fi fost deja înautocar în momentul în care s-a declanșat scandalul și l-ar fi urmărit fără să sară în apărarea antrenoruluilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră