BOMBA ANULUI în fotbalul românesc! Cel mai mare antrenor REVINE în Liga I! Ce SALARIU URIAŞ va avea şi pe cine va antrena

BOMBA ANULUI în fotbalul românesc! Cel mai mare antrenor REVINE în Liga I! Ce SALARIU URIAŞ va avea şi pe cine va antrena

Unul dintre cei mai buni antrenori români este la un pas de a reveni în ţară.
Dan Petrescu, 50 de ani, va fi, în proporţie mare, din iarnă, noul antrenor de la CFR Cluj, anunţă digisport.ro. Tehnicianul s-a aflat şi anul trecut pe banca echipei din Gruia, cu care a câştigat campionatul.

„CFR Cluj are antrenor, eu sunt sub contract, dar dacă reziliez cu chinezii, iau in calcul orice variantă”, a spus Dan Petrescu, la revenirea în țară.

Deşi încă nu s-a despărţit oficial de Guizhou, formaţie care a retrogradat în liga secundă chineză, e aproape imposibil ca „Super Dan” să rămână în Asia pe contractul uriaş pe care îl avea.

Marian Copilu, cel care se ocupă de club, îl dorește în continuare pe Toni Conceicao, dar se pare că antrenorul portughez va fi schimbat, la dorința patronului Neluțu Varga.

Joi, tehnicianul a mers la Cluj pentru a vedea amicalul România U21 – Belgia U21 (3-3), însă a profitat de moment şi pentru a discuta cu Neluţu Varga, iar cei doi au discutat pe larg despre situaţia de la CFR şi despre condiţiile întoarcerii fostului internaţional în Gruia.

Discuţiile ar fi decurs excelent, patronul clujenilor arătându-şi disponibilitatea de a-l aduce înapoi în condiţii financiare diferite, peste cele din sezonul trecut. În stagiunea 2017-2018, Petrescu a primit 400.000 de euro, iar acum Varga e dispus să pluseze şi să îi ofere şi o primă importantă pentru titlu.