Dan Petrescu surprinde! Cine ar putea lua titlul în Liga 1: „Toată lumea a uitat acest lucru”

Dan Petrescu surprinde! Cine ar putea lua titlul în Liga 1: „Toată lumea a uitat acest lucru

Dan Petrescu (52 de ani) se teme de o singură echipă în lupta pentru titlu. Antrenorul celor de la CFR Cluj a făcut dezvăluirea în cadrul unei conferințe de presă.

CFR Cluj a învins FCSB în play-off, 1-0, în cadrul primei etape disputate după ridicarea măsurilor stricte impuse de autorități, în timpul pandemiei de COVID-19. Astfel, pentru „Bursuc”, emoțiile cu privire la echipa lui Gigi Becali în lupta pentru titlu s-au mai diminuat.

Nici de FCSB, nici de Craiova nu parea să se teamă prea tare Dan Petrescu. Botoșaniul însă, este nominalizarea-surpriză a „Bursucului”.

„Botoşaniul a terminat campionatul pe locul 3, cred că lumea a uitat acest lucru, înaintea Viitorului, FCSB-ului, Astrei, a lui Gaz Metan, după noi şi Craiova.

Deci au făcut un sezon extraordinar şi în opinia mea pot bate pe oricine, oricând, şi cred că au scop să ajungă cât mai sus, de ce nu să câştige campionatul. Dacă vor câştiga din 8meciuri vreo 6, au şi ei şansa lor.

Au un lot foarte bun şi un antrenor foarte bun, care de când a venit a făcut lucruri extraordinare”, a declarat tehnicianulcare crede că duelul cu Botoșani „va fi foarte greu, poate cel mai greu meci, mai greu decât cu FCSB”.

Dan Petrescu, nemulțumit de calendarul meciurilor

Fostului internațional i se pare nedrept faptul că CFR va juca sâmbătă cu Botoșani, echipă odihnită, iar la 3 zile distanță, oltenii se vor confrunta cu moldovenii, obosiți după duelul cu ardelenii.

„Mă deranjează că e primul lor meci tocmai cu noi şi după aia, la trei zile, au o deplasare incredibil de lungă, nu înţeleg cum a fost făcută programarea, merg la Craiova.

În primul meci vor fi sigur foarte bine, în al doilea am dubii, pentru că vor pierde foarte multă energie, fiind primul meci oficial, şi vor şi călători foarte mult, cu autocarul cred eu, la Craiova. Aş fi preferat să jucăm noi al doilea meci cu ei, nu primul”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Dan Petrescu, propunerea lui Radu Banciu pentru Gigi Becali

Radu Banciu i-a găsit „antrenorul perfect” lui Gigi Becali. Jurnalistul îi propune patronului de la FCSB să-l aducă pe Dan Petrescu, de la CFR Cluj.

În opinia jurnalistului B1 TV, marele atu al lui Dan Petrescu este eficiența în plan defensiv.

„La FCSB ar fi ideal Dan Petrescu. Eu, dacă aş fi patron la FCSB, asta aş încerca să fac. L-aş aduce pe Dan Petrescu, măcar să stau şi eu un an liniştit. Când deschid scorul acasă cu FC Voluntari, dau 1-0, autogol în minutul 4, să stau liniştit că s-a terminat meciul. Nimeni nu-l egalează pe Dan Petrscu când a deschis scorul. Nu-l ia pe Dan Petrescu? Să se lase! Păi cine altcineva să vină?

A fost stelist, Steaua e viaţa lui, să nu antreneze niciodată acolo mi se pare colosal. De la Ilie Dumitrescu la Lăcătuş toţi foştii mari jucători au fost acolo şi nu au făcut nimic. Adu-l, mă, pe ăsta! E marele antrenor din Liga 1 care, dacă deschide scorul, nu-i mai poţi da gol nici de la Munchen”, a declarat Radu Banciu la LookSport.