Discuțiile pentru afacerea secolului au avut loc pe un iaht! Tatăl lui Messi a vorbit despre transfer cu Abramovich

Discuțiile pentru afacerea secolului au avut loc pe un iaht! Tatăl lui Messi a vorbit despre transfer cu Abramovich
Foto: 101greatgoals.com

Lionel Messi tocmai a fost condamnat la 21 de luni de închisoare și este obligat să plătească 3,68 milioane euro. Din acest motiv, starul argentinian se gândește tot mai serios la o plecare de la Barcelona, potrivit digisport.ro.

Jorge Messi, condamnat și el tot la 21 de luni de închisoare, în același dosar, s-a întâlnit cu patronul rus al londonezilor, Roman Abramovich, pentru a discuta despre un tranfer pe Stamford Bridge al lui Lionel Messi.

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc pe iahtul Eclipse al magnatului rus, care a încercat să obțină prim-planul în afacerea care s-ar putea transforma în cel mai scump transfer din toate timpurile.

Abramovich ar fi dispus să plătească 129 de milioane de euro pentru a-l lua pe Messi de la Barcelona. Mai mult, îi pregătește un salariu în valoare de 700.000 de euro pe săptămână.

Un alt club interesat de transferul lui Messi este Manchester City. Clubul ar putea să suporte atât suma de transfer, cât și salariul celui mai bine plătit fotbalist al lunii.

Ultima oră
13:19 - CORONAVIRUS | 3.342 de infectări și 78 decese în ultima zi. 952 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:17 - Ce părere are, în realitate, Carla’s Dreams despre Marius Moga şi Smiley, colegii lui de la „SuperStar” (Pro TV). I-a şocat pe toţi cu asta!
13:00 - Sorin Cîmpeanu, supărat după ce şcolile din Afumaţi au fost închise: Am cerut ISJ Ilfov să remedieze rapid situația. Inspectorii să nu mai inventeze decizii pe lângă cadrul legal
12:57 - Primele semne ale crizei economice: Și francezii au devenit fani de mașini SH
12:45 - Alertă în Portul Constanța: Incendiu la un vapor încărcat cu containere. Pompierii au intervenit de urgență (VIDEO)
12:43 - Surpriză: cine este cu adevărat Iasmina Halas, noua concurentă de la „Puterea Dragostei” (Kanal D). A fost soţia unui fotbalist român foarte cunoscut
12:37 - Premiile Emmy 2021. „The Crown” a obținut premiul pentru cel mai bun serial dramatic
12:25 - Ioana Constantin (PMP): Țineți școlile deschise! Revenirea la predarea online va avea efecte devastatoare pentru copii
12:11 - Atac armat la o universitate din Rusia, cu zeci de morți. Studenții au sărit pe geam, pentru a se salva. Cristian Diaconescu: „Un nou fenomen, de autoradicalizare” (VIDEO)
12:05 - Octavian Jurma: Între siguranța copiilor și relaxarea adulților, am ales-o pe cea din urmă. Până la finalul lunii am putea avea 400 – 500 de copii internați cu COVID, din care 40 – 50 la ATI. Într-o lună, numerele se pot dubla