Dorinel Munteanu, executat silit de fosta soție. Unde a ajuns să lucreze cel mai selecționat jucător din istoria naționalei

Dorinel Munteanu, executat silit de fosta soție. Unde a ajuns să lucreze cel mai selecționat jucător din istoria naționalei

Probleme financiare pentru fostul mare jucător Dorin Munteanu, membru marcant al „Generației de Aur”. Acesta este amenințat cu executarea silită de către fosta soție, aceasta reușind să obțină și o primă decizie în acest sens în instanță.

La divorț, cei doi stabilit ca fotbalistul să îi plătească lunar o sumă cu titlu de „prestație compensatorie”. Astfel, suma pleaca de la 1.500 euro lunar, creste la 2.500 euro daca acesta incaseaza un salariu de 20.000 euro pe luna, 3.500 euro pentru un salariu de 30.000 euro si 4.500 euro la un salariu de peste 50.000 euro. La aceasta suma se adauga inca 2.500 euro lunar pentru cheltuielile pe care fosta sotie si fiica celor doi care are 25 de ani le au in Germania si care trebuie sa acopere asigurare imobil, impozit, asigurare masini, curent, apa, telefon, asigurare medicala a fiicei.

În schimb, cariera lui Dorinel Munteanu după retragere nu merge la fel de bine precum cea de jucător. În acest moment, Dorinel Munteanu este director tehnic la CSM Scolar Reșița, în liga a III-a. Ultima oara, a antrenat în 2017 echipa irakiană FC Zakho.