Dragomir: Dacă Bourceanu pleacă de la Steaua, Astra și Petrolul se pot gândi la câștigarea campionatului

Dragomir: Dacă Bourceanu pleacă de la Steaua, Astra și Petrolul se pot gândi la câștigarea campionatului
Foto: GSP.ro

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Steaua este o echipă făcută după „calapodul” fotbalistului Alexandru Bourceanu, iar în cazul în care mijlocaşul va pleca, atunci Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti se pot gândi la câştigarea campionatului.

„Depinde cum îl găseşte pe Gigi. Reţineţi, Gigi este Steaua. Această performanţă, în totalitate, este a lui. Sunt banii lui, el a riscat milioane. După părerea mea Gigi îl va convinge, pentru că Bourceanu este calapodul Stelei. Steaua este făcută după calapodul lui Bourceanu. Nu ştiu dacă în România poţi găsi un jucător care să facă ce face el. Pe Steaua o văd pe primul loc la finalul sezonului. Astra şi Petrolul nu sunt de forţa Stelei, dar dacă pleacă şi Bouceanu, atunci ele se pot gândi la titlu”, a spus Dragomir, care a precizat că nu crede că Steaua o poate învinge pe Chelsea Londra, în Liga Campionilor.

Contractul mijlocaşului stelist expiră în vara anului 2014, iar din iarnă acesta va putea semna cu orice echipă fără ca actuala „roş-albaştrii” să primească vreun ban, relatează Mediafax.

Şeful ligii a precizat că FRF a solicitat ca partida dintre Steaua şi Viitorul Constanţa, contând pentru etapa a XI-a a Ligii I, să se dispute sâmbătă, 5 octombrie, însă campioana ar dori să joace duminică. „Am avut o etapă interesantă cu jocuri nu grozav de bune, dar interesantă. Scandalurile nu au lipsit, iar greşelile de arbitraj nu lipsesc. Acum se prefigurează un nou scandal pentru că federaţia doreşte ca meciul Steaua cu Vaslui parcă să se joace sâmbătă, iar Steaua nu. Iniţial Steaua a fost de acord, iar ulterior nu, după scandalurile dintre cei doi antrenori (nr.r – Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă). Noi o să ţinem cont de cererile FRF, întrucât suntem subordonaţi ei. Sunt interese şi ce poţi să faci?! Doar să ţii cont de regulamente”, a spus Dragomir, care a greşit adversarul campioanei României, acesta urmând să fie Viitorul Constanţa şi nu FC Vaslui, adversarul din etapa a X-a.