Dragomir știe vinovatul pentru retrogradarea Rapidului: TAS a greșit grav , LPF nu are nicio implicare

Dragomir știe vinovatul pentru retrogradarea Rapidului: TAS a greșit grav , LPF nu are nicio implicare

Șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit, marți, în cadrul unei conferințe de presă, despre retrogradarea Rapidului din Liga 1, spunând că LPF nu a avut nicio vină.

”Am luat prostia în brațe, asta e. TAS a greșit grav, LPF nu are nicio implicare și nu a greșit nimic”, a precizat Mitică Dragomir.

Luni, președintele FRF Mircea Sandu spuena că nu se simte vinovat pentru acest ultim scandal din fotbalul românesc, dând vina pe LPF.

„Am luat prostia în brațe, dar nu eu am condus ședinta CEx, Mircea Sandu a făcut asta. Trebuie să luăm o decizie atentă, nu avem voie să încălcăm regulamentele, altfel ne desființează. Eu nu o să încalc niciodată regulamentele. Barajul a fost perfect legal, mai ales că și Concordia și Rapid nu au făcut nic o opoziție. TAS a greșit grav. Rapidul nu s-a apărat și a greșit grav. FRF nu s-a apărat și a greșit grav. LPF nu are nicio implicare și nu a greșit nimic”, a declarat Dumitru Dragomir.

Acesta a insistat că regulamentul cere 18 echipe și Liga 1 și că acest lucru a fost respectat, odată ce toată lumea a căzut de acord cu un baraj de accedere între cele două echipe.

Urmăriți B1TV.ro și pe