E oficial: Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid

E oficial: Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid
Foto: dailymail.co.uk

Real Madrid a anunțat despărțirea de Sergio Ramos. Fundașul va părăsi Santiago Bernabeu după 16 ani de zile.

Plecarea căpitanului de la Real Madrid va fi oficializată prin intermediul unei ceremonii, succedate de o conferință de presă la care va participa și președintele Florentino Perez.

„Real Madrid anunță că joi, 17 iunie, va avea loc festivitatea de despărțire și omagiere a căpitanului nostru, Sergio Ramos, în prezența președintelui Florentino Pérez. Apoi, Sergio Ramos va participa la o conferință de presă”, au transmis madrilenii, în social media.

Sergio Ramos, al doilea cel mai titrat fotbalist din istoria lui Real Madrid

În vârstă de 35 de ani, Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid după ce nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului în privința salariului. Contractul spaniolului va expira în două săptămâni și astfel, va deveni „free agent”.

De-a lungul timpului, fundașul a bifat 671 de meciuri și 101 goluri pentru Real Madrid. Cu Los Blancos a cucerit patru trofee UCL, cinci titluri în La Liga, două Cupe ale Regelui, trei Supercupe ale Europei șipatru Supercupe ale Spaniei. Este al doilea cel mai titrat fotbalist din istoria Real Madrid, după Gento.

Ramos a fost transferat de la Sevilla la Real Madrid în 2005, pentru 27 de milioane de euro, o sumă uriașă pentru fundaș, la acea vreme.

Sergio Ramos nu se află în lotul Spaniei, la EURO 2020.