Edi Iordănescu, mesaj de adio pentru jucătorii de la FCSB. Avertisment cu privire la Gigi Becali

Edi Iordănescu, mesaj de adio pentru jucătorii de la FCSB. Avertisment cu privire la Gigi Becali
Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB, după ce Gigi Becali a început să-l critice din ce în ce mai des, în ciuda rezultatelor pozitive. După despărțire, antrenorul a transmis un mesaj pe Facebook jucătorilor.

Gigi Becali a cerut rezilierea contractului, potrivit lui Edi Iordănescu. Fostul antrenor al roș-albaștrilor a transmis jucătorilor să nu se lase afectați de această situție și să trateze cu respect oficialii clubului, inclusiv patronului.

„Rog public jucătorii să fie total profesioniști, să încerce să se detașeze de situație, să își vadă de munca lor și așa cum le-am cerut mereu să aibă respect față de staff și toți oamenii din jurul echipei, trebuie să nu cadă la mijloc în această situație, să nu uite cine îi plătește și să aibă respect total față de patron și club/culori. Viața merge înainte.”, a transmis Edi Iordănescu, pe Facebook.

Gigi Becali, frustrat pentru că Edi Iordănescu nu-i permitea să se implice la echipă, din punct de vedere tactic

În ultimele săptămâni, Gigi Becali și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că echipa sa nu joacă atât de spectaculos pe cât își dorește. Mai mult, patronul FCSB s-a arătat nemulțumit de faptul că nu se poate implica în construcția echipei de start, respectiv a efectuării schimbărilor, așa cum proceda cu antrenorii predenți.

Cât timp a fost la FCSB, Iordănescu a refuzat două oferte, ambele venite din străinătate, a precizat tehnicianul. Potrivit acestuia, planuri de viitor concrete nu are. Între timp, se zvonește că FRF ar urma să intre pe fir, după plecarea lui Mirel Rădoi.

FCSB are o serie de 8 meciuri fără frângere. Ultimele 7 sunt victorii. În acest moment, echipa lui Gigi Becali este pe locul 2 în campionat, cu 31 de puncte după 15 etape. Lider este CFR, cu 39 de puncte. P elocul al treilea este Universitatea Craiova, cu 28 de puncte.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană