EIBAR – REAL MADRID ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA

EIBAR - REAL MADRID ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LA LIGA

EIBAR – REAL MADRID ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Cu începere de la ora 13:00, Eibar primește sâmbătă vizită celor de la Real Madrid în cadrul etapei cu numărul 28 din LaLiga.

EIBAR – REAL MADRID ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Eibar este pe locul 8 în LaLiga, la două puncte distanță de ultimul loc care îi oferă posibilitatea să joace în Europa League.

EIBAR – REAL MADRID ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA În ultimele două meciuri oficiale, Eibar a reușit să adune 4 puncte din meciurile cu Villareal și Deportivo La Coruna, drept urmare atmosfera din cadrul clubului este foarte bună.

EIBAR – REAL MADRID ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA În meciurile de pe propriul teren, Eibar a reușit să adune 24 puncte după 14 meciuri, având un golaveraj foarte bun, 24-15. Printre adversarii învinși se enumeră și Villareal, Sevilla, Valencia. Cu siguranță echipa își pune mari speranțe în acest meci, deoarece pe propriul teren suporterii reușesc să fie aproape de echipă și să o împingă puțin de la spate, scrie ponturi-bune.ro.

EIBAR – REAL MADRID ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Absenții celor de la Eibar sunt următorii: Orellana, Pena și Rico.

EIBAR – REAL MADRID ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Real Madrid este pe locul 3 în LaLiga, la 7 puncte în spatele ocupantei locului secund, Atletico Madrid.

EIBAR – REAL MADRID ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Echipa lui Zinedine Zidane a reușit să o elimine pe PSG din Uefa Champions League după ce a câștigat și manșa retur din Franța. Obiectivul principal al echipei rămâne câștigarea trofeului Uefa Champions League, iar obiectivul secund este ocuparea locului 3 în campionat. Pentru acest lucru Realul trebuie să câștige neapărat la Eibar, altfel Valencia o poate depăși în clasament.

EIBAR – REAL MADRID ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA În ultimele 6 meciuri din LaLiga, Real Madrid a câștigat 15 puncte și a pierdut un singur meci împotriva celor de la Espanyol. În meciurile din deplasare din campionat, echipa lui Zidane a câștigat 27 puncte după 13 meciuri, având un golaveraj de 27-15.

EIBAR – REAL MADRID ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Ambele echipe trec printr-o perioada bună, drept urmare ne putem aștepta la un meci deschis. Eibar reușește să surprindă în acest sezon și evoluează foarte bine pe propriul teren, unde a reușit să învingă echipe cu pretenții la cupele europene. Real Madrid va juca cu cel mai bun 11 posibil, deoarece locul 3 este pus sub semnul întrebării, astfel Cristiano Ronaldo poate da semnalul golurilor din acest meci.

Urmăriți B1TV.ro și pe