Emma Răducanu câștigă milioane de lei, dar conduce o mașină simplă. Ce gusturi are ambasadoarea Porsche

Emma Răducanu câștigă milioane de lei, dar conduce o mașină simplă. Ce gusturi are ambasadoarea Porsche
Foto: Hepta/Bestimage / Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage.

Emma Răducanu este una dintre cele mai de succes sportive din lumea tenisului mondial. Tânăra muncește enorm și poate să-și permită mașini de lux și alte „jucării” scumpe. Se pare că vedeta sportului cu origini  românești duce un mod de viață mai modest. Aceasta a fost surprinsă, recent, la volanul unei mașini simple și accesibile pentru buzunarul tuturor.

Emma Răducanu modestă ca niciodată

Campioana încasează sume uriașe de bani și este imaginea oficială a companiei Porsche. Se pare că sportiva nu se grăbește să-și cumpere o mașină de high class și se mulțumește cu variante mai ieftine.

Jucătoarea de tenis este mândra posesoare a unei mașini  cu vechime de cinci ani. Campioana a fost văzută la volanul Daciei Sandero în timp ce se pregătea de antrenamentul pentru Wimbledon, turneu care începe luni.

Campioana a fost hărțuită de un bărbat

Emma Răducanu s-a bucurat de un real succes în 2021, mai ales după ce a ieșit învingătoare la US Open. Totuși, odată cu faima au venit și problemele pentru tânăra sportivă, mai ales după ce a început să fie hărțuită de un bărbat de 35 de ani.

Presa britanică a dezvăluit faptul că Emma Răducanu, în vârstă de 19 ani, este hărțuită de un bărbat în vârstă de 35 de ani. Omul a venit de 3 ori acasă la sportivă, iar scenele au îngrozit-o.

Emma Răducanu (19 ani și 18 WTA) și mama ei au fost hărțuite în mai multe rânduri de un fost curier, un bărbat de 35 de ani care a venit de 3 ori la casa lor din Regat. Omul a fost găsit vinovat.

În timpul procesului, Emma Răducanu a dezvăluit că se uita constant în spate atunci când merge și se teme ca bărbatul în cauză să nu o urmărească. Evenimentele ce au avut loc recent au îngrozit-o pe sportivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe