Emma Răducanu este aşteptată, alături de Simona Halep, la Cluj-Napoca. Transylvania Open 2021 adună mari nume din topul WTA

Emma Răducanu este aşteptată, alături de Simona Halep, la Cluj-Napoca. Transylvania Open 2021 adună mari nume din topul WTA
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Jo Becktold

Emma Răducanu este așteptată la Cluj-Napoca, unde ar urma să participe la Transylvania Open. Campioana US Open 2021 (locul 22 WTA) este capul de afiș al turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, programat în perioada 25-31 octombrie, potrivit jurnalistului sportiv Daniel Radu.

Cel de-al doilea turneu WTA 250 al anului la Cluj-Napoca, Transylvania Open, atrage nume importante din circuitul feminin. Potrivit jurnalistului Daniel Radu, la competiția ce se va disputa în BT Arena va participa și proaspăta câștigătoare a US Open, Emma Răducanu.

Jucătoarea cu tată român și mamă chinezoaică reprezintă Marea Britanie și a impresionat lumea tenisului în ultimele săptămâni, după ce a reușit un parcurs perfect la US Open și a devenit prima tenismenă din istorie venită din calificări care cucerește un turneu de Grand Slam.

Şi Simona Halep ar veni la Cluj-Napoca

Câștigătoarea US Open, cea mai mediatizată jucătoare a momentului în tenisul mondial, completează astfel o listă impresionantă de nume, pe care se mai află, printre altele, Simona Halep (fost lider WTA, în prezent locul 15) și Elise Mertens (18).

Emma Răducanu vine la #Cluj (25-31 oct) Lista completă: Halep, Mertens, Răducanu, Kontaveit, Badosa, Kudermetova, Alexandrova, Teichmann, Tomljanovic, Golubic, Kostyuk, Begu, Kalinina, Petkovic, Kanepi, Osorio Serrano, Sherif, Potapova, Kovinic, Peterson, Gracheva”, arată sursa citată.

Transylvania Open se va desfășura în perioada 25-31 octombrie, în BT Arena.