Cea mai sexy jucătoare de tenis îi admiră Simonei Halep… PICIOARELE: ‘I le-aţi văzut?’

Cea mai sexy jucătoare de tenis îi admiră Simonei Halep... PICIOARELE: 'I le-aţi văzut?'
Foto: Eugenie Bouchard / Instagram

Simona Halep va juca împotriva lui Eugenie Bouchard în turul al doilea al turneului de la Dubai, iar canadianca a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului lider mondial.

„I-aţi văzut picioarele? Nu este totul despre înălţime în tenis. Ea e un perete. Un perete agresiv. Îmi aduc aminte că am văzut finala de la Roland Garros de anul trecut şi chiar m-a inspirat. Poate ajunge la fiecare minge şi poate inventa ceva nou de fiecare dată.

Câteodată, când e în mare dificultate, are lovituri chiar mai bune. Este ceea ce am observat din meciurile directe pe care le-am avut cu Halep”, a declarat Bouchard într-o conferință de presă, potrivit gsp.ro.

Românca o conduce pe canadiancă cu 3-1 în meciurile directe.

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) şi Eugenie Bouchard (24 de ani, 79 WTA) au disputat o semifinală, în 2014, la Wimbledon, partidă în care s-a impys canadianca.

De atunci, „Genie”, considerată marea speranță a tenisului canadian, nu a reușit să țină pasul cu începutul promițător al carierei, şi s-a prăbuşit în ierarhia WTA, în timp ce Simona a câştigat primul Grand Slam al carierei şi a fost, pentru o bună perioadă, numărul 1 mondial.