Extratereștrii Barcelonei, așteptatați să ajungă vineri în București. Află unde vor fi cazați!

Extratereștrii Barcelonei, așteptatați să ajungă vineri în București. Află unde vor fi cazați!
Foto: icons.com

Spectacolul dictat de FC Barcelona şi FC Dinamo de pe Naţional Arena e la doar câteva ore distanţă. Gazonul îşi aşteaptă vedetele, organizatorii au bifat toate pretenţiile extratereştrilor ca realizate, iar fanii români stau cu ochii pe ceas până pe 11 august.

Spaniolii nu doar ridică stadioane întregi în picioare prin spectacolele oferite pe teren, ci sunt şi nişte adversari de temut. Doar în meciul din Maroc, de acum două săptămâni cu Raja Casablanca, au vrăjit mingea să ajungă în poarta gazdelor de opt ori. Drept urmare, clauzele contractului cu FC Dinamo nu recomandă mai mult de cinci goluri împotriva câinilor roşii. Pretenţiile oficialilor români se pot număra pe degete, la fel şi cele venite din partea extratereştrilor.

Mesi, Xavi, Iniesta si celelalte vedete ale extraterestrilor vor ateriza pe pâmant românesc cu 24 de ore inainte de spectacolul de pe National Arena, prilej cu care vor transmite primul mesaj fanilor din Romania.

Fc Barcelona a trimis deja o echipă la Bucureşti, care s-a ocupat de cazarea extratereştrilor, cronometrând astfel şi timpul de la hotel la stadion.

Organizatorii au închiriat două etaje la un hotel de cinci stele din centrul capitalei pentru echipa fanion a Cataluniei. Pe lângă tratamentul regesc vor avea la dispozitie si un cazino.

Deşi informaţiile nu vorbesc despre călătorii turistice prin Bucureşti aşe vedetelor spaniole, măsurile de siguranţă sunt sporite, iar amicalul este catalogat drept unul cu grad ridicat de risc.

Peste 500 de jandarmi vor asigura masurile de ordine oi siguranța publica la meciul amical de fotbal dintre cele două echipe, care va avea loc sâmbata, începând cu ora 20.15. Stadionul National Arena are o capacitate de 55 de mii de locuri, iar organizatorii spun ca au vandut peste 40.000 de bilete, inclusiv cele la zona VIP, care au ajuns sa coste chiar și 1.000 de lei.

Numărătoare invesră pentru meciul Dinamo-Barcelona

Embed: " />