FCSB a învins-o pe Craiova în Bănie și rămâne în cursa pentru titlu. Golul izbăvitor a venit în minutul 86

FCSB a învins-o pe Craiova în Bănie și rămâne în cursa pentru titlu. Golul izbăvitor a venit în minutul 86
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB a reușit să o învingă la scor minim pe Universitatea Craiova, duminică, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, iar victoria din Bănie o menține la două puncte de liderul Ligii 1, CFR Cluj, care își câștigase deja meciul din această.

FCSB a învins-o pe Craiova cu 1-0 și rămâne în cursa pentru titlu

Dacă gazdele ieșiseră oficial din cursa pentru titlu odată cu victoria categorică pe care a bifat-o CFR Cluj la FC Argeș sâmbătă, oaspeții aveau nevoie de un succes pentru a reveni la două puncte de lider.

Echilibrul din teren s-a menținut până în minutul 86, când Ivan Mamut, jucător sosit la FCSB chiar de la Craiova, a înscris cu călcâiul unicul gol al partidei.

Cu două etape rămase până la final, CFR Cluj, campioana en-titre a României, este prima în Liga 1, cu 54 de puncte. În spatele ei este FCSB, cu 52, iar podiumul este completat de Craiova, cu 45. Primele trei clasate nu mai pot fi ajunse din urmă de celelalte formații din playoff-ul campionatului românesc.

Cel mai probabil, titlul se va decide în ultima etapă, atunci când FCSB va primi vizita lui CFR Cluj, însă deocamdată este neclar pe ce stadion se va disputa partida. Gigi Becali susține că a făcut o ofertă pentru a închiria Stadionul Ghencea la un preț dublu decât cel specific Arenei Naționale și triplu decât cel de la Stadionul Giulești.

„Am trimis ofertă scrisă, cu executor judecătoresc, și am spus așa: «nu aveți grilă? Dacă nu, vă dăm dublul grilei de la Arena Națională, de 23.000 de euro, adică 46.000. Le-am dat și grila de la Giulești, le dăm triplu față de Giulești. Am trimis și la ministrul Apărării, și la club, cu executor judecătoresc. Le-am cerut să dea răspunsul în 5 zile. Dacă nu, plângeri penale și cu asta basta. Clar, abuz în serviciu”, a declarat finanțatorul lui FCSB la Pro Arena, potrivit GSP.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe