Florin Bratu nu mai este selecționerul României U21. FRF, anunț oficial

Florin Bratu nu mai este selecționerul României U21. FRF, anunț oficial
Cu Florin Bratu la cârmă, România U21 a adunat două victorii, două remize și patru înfrângeri. Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Federația Română de Fotbal și selecționerul de la echipa națională U21, Florin Bratu, au convenit de comun acord să nu mai extindă colaborarea, a anunțat luni FRF.

Florin Bratu (42 de ani) a preluat selecționata U21 în august 2021, timp în care echipa a bifat opt meciuri de pregătire și a înregistrat două victorii, două remize și patru înfrângeri.

FRF: Mihai Stoichiță îi va înainta lui Răzvan Burleanu propunerea pentru viitorul selecționer de la România U21

După consultările din cadrul Comisiei Tehnice, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, îi va înainta președintelui FRF, Răzvan Burleanu, propunerea pentru viitorul selecționer al României U21.

„Îi mulțumim lui Florin Bratu pentru întreaga activitate, a preluat echipa națională de tineret într-un moment important, în perioada de pregătire a unui Campionat European de mare impact pentru această generație, pentru fotbalul românesc, și, în ciuda unor rezultate mai puțin bune, consider că a reușit să implementeze multe lucruri pozitive în mandatul său. Chiar dacă drumurile noastre se despart momentan, sunt sigur că Florin va rămâne unul dintre marii susținători ai tricolorilor pe mai departe. Îi urez mult succes în carieră, pentru că știu că este un antrenor talentat care poate influența în bine cariera multor jucători!”, a declarat Mihai Stoichiță, citat în comunicatul FRF.

Florin Bratu: „Avem o generație extraoardinară, cu foarte mult potențial”

Florin Bratu s-a arătat „fericit” că a avut „onoarea de a reprezenta din nou România”.

„Este foarte greu de reprodus în cuvinte emoția și energia pe care o ai atunci când ți se cântă imnul României. Am avut parte de un drum și o experiență frumoase, cu care mă voi mândri mereu. Le mulțumesc jucătorilor pentru cum au răspuns prezent la convocări și pentru modul în care am lucrat împreună. Avem o generație extraordinară, cu foarte mult potențial, și care cred că ne va reprezenta cu succes la turneul final. Mulțumesc suporterilor, ei sunt motorul cel mai important al echipelor naționale și mă bucur că le-am simțit căldura și încurajările la fiecare partidă. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc staff-ului pentru colaborare și pentru energia pe care a pus-o la dispoziția echipei naționale”, a declarat Florin Bratu, citat și el în comunicatul FRF.

Urmăriți B1TV.ro și pe