Boxerul Floyd Mayweather, ținta unui ATAC ARMAT! În ce stare se află MARELE CAMPION

Boxerul Floyd Mayweather, ținta unui ATAC ARMAT! În ce stare se află MARELE CAMPION

Boxerul Floyd Mayweather a fost ținta unui atac armat pe care poliția din Atlanta îl anchetează în acest moment. Mai multe focuri de armă ar fi fost trase asupra unui convoi de trei maşini dintr-un alt automobil, la o intersecţie/

Într-unul dintre cele trei SUV-uri care formau convoiul s-ar fi aflat Mayweather. În urma incidenului campionul a scăpat nevătămat, însă unul dintre bodyguardzii pugilistului, aflat într-un alt autoturism a fost grav rănit.

Atacu a avut loc luni, în jurul orei locale 03.00, Floyd Mayweather şi anturajul său se întorceau de la un club de noapte, situat lângă Hotelul InterContinental din Atlanta.

„Un alt autovehicul a oprit lângă ei, la intersecţia Peachtree Road cu Highland Drive, şi din acesta s-a tras de mai multe ori într-unul dintre SUV-uri. Toate cele trei maşini au fugit şi s-a raportat că au fost urmărite un timp. După ce au scăpat de urmăritori, vehiculul în care se afla victima a mers la Grady Hospital, unde persoana rănită a fost tratată de o plagă la picior produsă prin împuşcare. Aceasta este într-o condiţie stabilă. În acest moment, se pare că nu au fost focuri de armă întâmplătoare şi cel care a tras a vizat vehiculul victimei. Aceasta a susţinut că este bodyguardul lui Floyd Mayweather”, a declarat un reprezentant al poliţiei pentru sursa citată.