Un jucător de fotbal american cere acordul să ia CANNABIS: Lupt cu GREUTATEA, SPASME, DURERI de cap şi NU POT să mă antrenez! (VIDEO)

Un jucător de fotbal american cere acordul să ia CANNABIS: Lupt cu GREUTATEA, SPASME, DURERI de cap şi NU POT să mă antrenez! (VIDEO)

Un jucător de fotbal american a şocat întreaga lume sportivă, cerând acordul NFL pentru a primi o excepţie de „uz terapeutic” pentru cannabis.
Mike James a cerut această excepţie în mai, din cauza durerilor cronice, însă solicitarea i-a fost respinsă, informează news.ro.

„A fost un mare risc să cer aşa ceva. Probabil că mi-am riscat cariera. Dar trebuie să fac ceva pentru mine, să-mi recuperez viaţa şi să ajut şi alţi jucători”, a declarat James.
El juca pentru Tampa Bay Buccaneers în 2013, atunci când a avut nevoie de o operaţie la gleznă. Apoi s-a confruntat cu dureri foarte mari şi dependenţă de analgezice.

„La început am luat doza recomandată, dar apoi am început să iau tot mai mult. Însă acest lucru a început să-mi afecteze viaţa din afara fotbalului. Nu am înţeles niciodată cât rău îţi poate face dependenţa de medicamente, iar cannabisul mi-a oferit o alternativă”, a precizat sportivul.

James a fost încurajat de soţia sa ia cannabis şi a început să-l folosească în locul analgezicelor, în timp ce continua să joace în NFL. El a simţit imediat beneficiile acestuia, iar acum drogul este parte din viaţa lui.

„Când trebuie să fac o pauză de cannabis nu pot lua alte medicamente. Lupt cu greutatea, spasme, sciatică, dureri de cap şi nu sunt capabil să mă antrenez”, mai spune Mike James, care a fost testat pozitiv de două ori, în 2017 şi 2018.

Cannabisul este legal în Florida, dacă este utilizat în scopuri medicinale.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.