FOTO: Campioană la judo, bătută de antrenor. Imaginile au fost publicate în social media. Poliția l-a arestat pe agresor

FOTO: Campioană la judo, bătută de antrenor. Imaginile au fost publicate în social media. Poliția l-a arestat pe agresor
Foto: Sinitta Leunen, Unsplash.com

Caz șocant în Franța, în lumea sportului: campiona olimpică Margaux Pinot, participantă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2021, a fost bătută cu sălbăticie de atrenorul ei, care-i este și partener de viață.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a încasat numersoase lovituri în figură de la individividul violent, aflat sub influența alcoolului. Femeia a fost internată în spital, pentru a primi rapid îngrijiri medicale. Imaginile au fost postate de sportivă în social media.

„În seara de sâmbătă spre duminică, am fost victima unui atac în propria casă din partea partenerului şi antrenorului meu. Am fost insultată, lovită şi dată cu capul de podea de mai multe ori. Şi în final strangulată”, a notat sportiva, în social media.

Margaux Pinot l-a reclamat la Poliție pe agresorul Alain Schmitt, fost membru al echipei franceze de judo. Bărbatul a fost arestat în noaptea de sâmbătă spre duminică la Seine-Saint-Denis, pentru violență domestică.

Margaux Pinot este o sportivă cunoscută în Franța, câștigătoare a medaliei de aur la Europeanul de Judo din 2020, la categoria 70 de kilograme. De asemenea, la Europeanul din 2017 a cucerit bronzul, la 63 de kilograme.

Cazul franțuzoaicei bătute, al doilea subiect controversat din judoul feminin, în 2021

Cazul franțuzoaicei este al doilea scandal violent iscat în acest an, în lumea judoului feminin. În vară, Martyna Trajdos, din Germania, a fost luată la palme de antrenorul Claudiu Pușa.

În general, în sport, loviturile de palme sunt o formă de îmbărbătare, de motivare, o practică cel mai des întâlnită în sporturile de contact, dar mult mai rar întâlnită la feminin. Martyna Trajdos a avut nevoie de o astfel de încurajare înainte de meciul cu unguroaica Szofi Ozbas, din 16-imile competiției, la categoria 63 de kilograme.

Sportiva din Germania a fost zguduită și pălmuită, iar apoi, trimisă la luptă. Ulterior, nemțoaica a explicat că ea a cerut „tratamentul” de la antrenor.

De asemenea, de curând, un alt caz revoltător a fost mediatizat în presa internațională cu privire la jucătorul de fotbal american Zac Stacy, care și-a bătut cu bestialitate soția, de față cu copilul. Sportivul a fost filmat cu camera ascunsă și arestat.

Ultima oră
22:36 - Florin Cîţu: Aş vrea mai mult fair-play de la partenerii de guvernare / E nevoie de coaliţie să trecem prin acest moment dificil şi nu vreau ca PNL să fie cel care aruncă în aer această coaliţie
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)