FRF: Victor Pițurcă are de primit șapte milioane de euro de la Mititelu

FRF: Victor Pițurcă are de primit șapte milioane de euro de la Mititelu
Foto: evz.ro

După scandalul cu patronul Universităţii, Adrian Mititelu, fostul selecţioner, Victor Piţurcă, a ieşit învingător, arată Gazeta Sporturilor.

FRF a decis, vineri, că Universtitea Craiova trebuie să-i plătească lui Victor Piţurcă despăgubiri în valoare de şapte milioane de euro.

Potrivit sursei precizate, Adrian Mititelu mai trebuie să-i plătească lui Victor Piţurcă încă 12 milioane de euro pe care fostul selecţioner le solicita. Suma de şapte milioane de euro reprezintă clauza de reziliere a contractului, prima de instalare şi restanţe salariale de 200.000 de euro.

În prinvinţa deciziei FRF, Mititelu se arată nemulţumit, declarând că „e o decizie banditească, luată de nişte infractori! Piţurcă vrea să mă determine să-i las liberi pe Găman şi pe Bărboianu! Dragmoir e şi el implicat în chestia asta, dar să ştiţi că Mitică e în corzi, tot fotbalul românesc s-a săturat de el”, citat de Gazeta Sporturilor.

Universitatea Craiova poate face recurs la decizia primită, vineri, adresându-se Comisiei de Recurs a FRF. În cazul în care Universitatea va avea de plătit aceaşi sumă sau oricare alta, aceata va avea termen de 30 de zile ca să achite.

Sursa precizată mai arată că dacă Pițurcă nu-și primește banii, acesta poate cere insolvență clubului în justiție.