Ce le-a răspuns Gabriel Tamaş jurnaliștilor israelieni despre consumul de alcool. ‘Nu e treaba nimănui cât beau!’ (FOTO)

Ce le-a răspuns Gabriel Tamaş jurnaliștilor israelieni despre consumul de alcool. 'Nu e treaba nimănui cât beau!' (FOTO)
Sursă foto: Instagram / Gabriel Tamaş

Nu e treaba nimănui cât beau eu, e important s-o fac cu măsură. Unde scrie că nu ai voie să ieși în oraș dacă pierzi un meci? Nu ești la pușcărie, a declarat Gabriel Tamaş, referindu-se consumul de alcool si la problemele extrasportive, relatează Digisport.

Declaraţia a fostfăcută în cadrul unui interviu acordat publicaţiei israeliene Yedioth Ahronot.

Gabriel Tamaş (35 de ani) joacă pentru Hapoel Haifa, fiind unul dintre cei mai iubiţi jucători ai echipei. Fundaşul român i-a cucerit pe fani după ce, în dese rânduri, a mers în peluză pentru a cânta alături de ei. Un gest ce a atras antipatia rivalilor, mai ales a celor de la Maccabi Haifa.

„Este adevărat că primesc multe amenințări de la suporterii rivalei. Mă sună des și îmi trimit mesaje pe Facebook”, a mai declarat Tamaș.

În ultima etapă, Tamaş a marcat golul victoriei pentru echipa sa, în deplasarea de la Netanya, scor 2-1.

Gabriel Tamaş a atras, însă, atenţia şi cu frizurile lui extravagante, la începutul lunii noiembrie, făcându-şi o creastă pe care a vopsit-o cu roz, turcoaz, mov și galben. Şi mai recent, noua frizură a fost schimbată cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

El a şi publicat o fotografie cu noua frizură, pe contul de Instagram, însoțită de mesajul „La mulți ani, România!”.

Sursă foto: Instagram / Gabriel Tamaş