George Copos dă asigurări că Rapidul va primi licența pentru sezonul viitor

George Copos dă asigurări că Rapidul va primi licența pentru sezonul viitor

Patronul Rapidului, George Copos, a dat asigurări că echipa va primi licență pentru sezonul viitor din Liga I, explicând că era de așteptat ca cererea să fie respinsă în primă instanță, arată Mediafax.

„Lucrurile sunt clare, planul de reorganizare a fost aprobat de Adunarea Generală a creditorilor, acum el urmează să fie confirmat de Tribunalul Bucureşti. Nu este nicio problemă cu licenţierea. Era normal ca prima instanţă de licenţiere să ne respingă cererea pentru că în conformitate cu regulamentul este nevoie ca planul de reorganizare să fie confirmat de instanţă. De aceea, rugăm instanţa să judece cu celeritate cazul nostru, noi suntem pregătiţi”, a afirmat Copos.

Rapid București și Universitatea Cluj sunt cele două echipe din Liga I care au probleme cu licențierea și ar putea fi retrogradate sezonul viitor.

Giuleștenii se află în insolvență, iar fotbaliștii se plâng că nu au mai fost plătiți de mai multe luni, lucru ce ar putea să cântărească greu în decizia finală pe care Comisia de licențiere a FRF o va lua.