Gest NESPORTIV: Ce a pățit un copil de mingi la Wimbledon (VIDEO)

Gest NESPORTIV: Ce a pățit un copil de mingi la Wimbledon (VIDEO)

Gest nesportiv al tenismenului Adrian Mannarino în timpul meciului de joi, de la Wimbledon.

În timp ce mergea spre scaunul său, la finalul unui game, acesta a făcut un gest nesportiv.

Acesta s-a lovit de un copil de mingi care mergea în sens invers.

Pe o filmare făcută publică de BBC, se vede cum jucătorul îl lovește pe copil în gură cu cotul, iar gestul său nu pare unul involuntar.

#DIRECT_ONE_kwiaxf#

Sportivul a fost sancționat doar cu avertismnt. Scuzele sale au fost penibile pentru a se apăra.

"Nu pot să merg la scaunul meu? Doar voiam să merg la scaunul meu. Sunt accidentat la șold. M-am retras ieri de la un meci de dublu înainte să ajung aici. Era prea aproape de mine și am încercat să-l opresc, ca să nu mă lovească în șold", a spus Adrian Mannarino, potrivit GSP.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani