Gică Hagi, replică TĂIOASĂ pentru Boloni: Îi dau CV-ul meu, o să îi ia vreo 10 zile să-l citească! Stăm prin Belgia și vorbim de România?

Gică Hagi, replică TĂIOASĂ pentru Boloni: Îi dau CV-ul meu, o să îi ia vreo 10 zile să-l citească! Stăm prin Belgia și vorbim de România?

Gheorghe Hagi a reacţionat luni la adresa antrenorului Ladislau Boloni, după ce acesta a dat declaraţii dure la adresa „Regelui”, întrebându-se ce anume a câştigat acesta şi pentru ce îşi merită porecla.

Antrenorul şi patronul celor de la Viitorul îi răspunde fostului tehnician al naţionalei că se numără printre primii 10 fotbalişti din lume, din toate timpurile, şi spune că vrea să-i trimită CV-ul personal pe e-mail, pentru a-l lectura cu atenţie.

„Dacă așa a zis… Nu știe că sunt în primii 10 din lume, din toate timpurile? Sunt? E statistică! Îi dau CV-ul meu să-l citească. Îi ia vreo 10 zile să-l citească! Poate a uitat… Stăm prin Belgia și vorbim de România?

Să-mi dea e-mail-ul și îi trimit CV-ul să-l citească. Cred că se plictisește, să vadă ce am câștigat ca jucător. Și ca antrenor am început treaba… Muncesc!”, a spus Hagi luni, într-o conferință de presă, potrivit ziare.com.

Reacţia lui Gică Hagi vine după un interviu dat de Boloni Gazetei Sporturilor, în care tehnicianul celor de la Antwerp a criticat „foamea” românilor pentru „regi” şi „briliante”.

„Hagi ce a câștigat? Iar întrebarea asta… Am zis poate cu Patzaichin. Și Ilie Năstase a fost cineva într-un anumit fel, dar nu a fost acolo. Acolo, sus, au fost mai mulți, Borg și alții. Nadia Comăneci a fost unică! Patzaichin, la fel. Eu nu vreau să știrbesc meritul cuiva. Halep s-ar putea să fie numărul 1 în tenis în România, chiar și peste Năstase, dar îi va fi greu să ajungă Steffi Graf sau Navratilova sau Williams. Părerea mea este că e o sportivă deosebită, este o valoare a sportului românesc și a sportului mondial. Dar nici eu nu sunt de acord cu exagerațiile nici față de ea, nici față de alții.

Noi avem această foame, avem nevoie nu de idoli, ci de Dumnezei, de „Regi”, de „Briliante”, de nu știu cine, voi le creați, iar alții acceptă. Aceste exagerări duc la sensul invers: în momentul în care nu ne place ceva din ce oferă cineva, îi spargem statuia pe care i-am construit-o. Nu reușim să sărbătorim ceva în mod normal, echilibrat”, a declarat Boloni (Mai multe detalii AICI).