Gică Hagi, VINDE o parte din Viitorul! În ce stadiu se află negocierile

Gică Hagi, VINDE o parte din Viitorul! În ce stadiu se află negocierile
Foto: Fanatik

Gheorghe Hagi este pe punctul să facă un pas important care va schimba parcursul echipei de fotbal Viitorul. Fostul mare internațional este foarte aproape să vândă o parte din acţiunile clubului sportiv. Hagi a negociat zilele trecute cedarea unui procent din club, iar lucrurile au intrat pe ultima sută de metri, existând mari şanse să se semneze actele, scriedigi24.ro.

Cristian Bivolaru, preşedintele clubului, a fost cel care a dezăluit acest lucru, însă nu a dat publicitățiiidentitatea oamenilor de afaceri care negociazăpreluarea clubului.

„Suntem în negocieri avansate pentru vânzarea de acţiuni. Discuţiile sunt atât pentru pachetul majoritar, cât şi pentru cel minoritar. Există investitori străini interesaţi de fotbalul românesc. Pe Hagi nu-l deranjează dacă nu ar mai avea controlul absolut. O condiţie esenţială pusă de investitori este ca Hagi să rămână în club. Investitorii sunt europeni, dar nu sunt ruşi. Ruşii au venit atunci când i-au făcut oferta lui Hagi pentru Kazan şi erau interesaţi şi să investească în club. Până la toamnă Viitorul ar putea avea un nou acţionariat, corect”, a declarat Cristian Bivolaru.