Gigi Becali, în lacrimi, la înmormântarea părintelui Iulian

Gigi Becali, în lacrimi, la înmormântarea părintelui Iulian
Foto: Hepta/Razvan Pasarica/SPORT PICTURES.

Gigi Becali a fost întotdeauna o persoană credincioasă, fapt demonstrat de bisericile pe care le-a construit și de călătoriile sale la Muntele Athos. Patronul FCSB a participat, recent, la înmormântarea Părintelui Iulian Prodromitul, cu care avea o relație specială.

Gigi Becali a participat la înmormântarea părintelui Iulian

Părintele Iulian a fost unul dintre cei mai mari duhovnici români care a trăit la Mânăstirea de pe Muntele Athos și a fost cunoscut pentru bunătatea și înțelepciunea sa.

Gigi Becali a fost unul dintre primii care au aruncat pământ în mormântul părintelui și a ținut giulgiul în care era înfășurat acesta. În timpul înmormântării, afaceristul a fost extrem de afectat și a plâns.

Părintele Iulian, unul dintre cei mai iubiți duhovnici români

Părintele Iulian s-a născut într-o familie credincioasă din Vorona, Botoșani, în 1926. După ani de slujire în Biserica Română, acesta s-a mutat pe Muntele Athos, unde și-a dedicat întreaga viață credinței și a devenit unul dintre cei mai iubiți duhovnici români.

„Parintele Iulian Prodromitul a trecut la Domnul. Dumnezeu să-l odihnească şi să-l primească în Împărăţia Sa!”, se precizează în mesajul Schitului Românesc.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)