Hagi, la cuţite cu Gigi Becali: MILIARDARUL a luat FOC şi lansează acuzaţii GRAVE: “Am făcut cele mai proaste AFACERI! Am dat 5 milioane şi…”

Hagi, la cuţite cu Gigi Becali: MILIARDARUL a luat FOC şi lansează acuzaţii GRAVE: “Am făcut cele mai proaste AFACERI!  Am dat 5 milioane şi...”

Relația dintre Gigi Becali și Gheorghe Hagi a ajuns într-un moment critic. După o perioadă de acalmie, Gigi a luat foc! Mărul discordiei este legat de controversa legată de jucătorii veniţi de la “Viitorul Constanța” și care, în viziunea lui Becali, sunt niște eșecuri.

Omul de afaceri dă vina pe Hagi și consideră că cel care conduce destinele clubului de la malul marii l-ar fi păcălit, scrie stirilekamald.ro.

„Eu am zis că sunt valoroși jucătorii lui Hagi, fiindcă așa i-am cumpărat: trei milioane pe Coman, două milioane pe Nedelcu. L-am auzit pe Gică spunând că Florinel Coman nu este cu nimic mai prejos decât Mbappe, dar plecăm pe contraatac și el le da mingea adversarilor, să dea ei gol! Am dat cinci milioane pe el și pe Nedelcu și nu văd niciun rezultat!”, a spus Becali la Digisport dezamăgit că nu mai poate să vândă jucătorii aduși la FCSB de la finul sau sezonul acesta cu sumele pe care le speră el, unele de ordinal zecilor de milioane de euro!

Ultima oră
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în comeptiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”