Goga menține speranțele Timișoarei la titlu cu un gol în minutul 93

Goga menține speranțele Timișoarei la titlu cu un gol în minutul 93
Foto: gsp.ro

FC Timișoara a reușit să învingă, duminică, Sportul Studențesc după un meci neașteptat de greu, scor 3-2. Atacantul Dorin Goga a fost eroul meciului pentru timișoreni după golul marcat în minutul 93, prin care a adus victoria bănățenilor.

Meciul din Regie a consemnat o deschidere rapidă a scorului, “studenții” lovind în minutul 4 prin căpitanul Ferfelea. Timișoara a preluat conducerea prin dubla lui Zăgrean din minutele 30 și 45, însă Sportul a egalat în minutul 79 prin Bălan.

Golul unei victorii prețioase a Timișoarei a venit în minutul 93, ultimul minut al meciului, marcat de Dorin Goga după un contraatac rapid.

După această victorie, FC Timișoara se menține la doar un punct în urma liderului Oțelul Galați în timp ce Sportul Studențesc rămâne pe ultima treaptă a clasamentului.

Golul căpitanului FerfeleaGolul egalizator al Timișoarei

În prima partidă a zilei, Pandurii Târgu Jiu au învins pe Victoria Brănești cu scorul de 4-2. Gorjenii conduceau în minutul 81 cu 4-0 după golurile marcate de Vranjes, Nistor, Stromajer și Băcilă însă ilfovenii au reușit să reducă din diferență prin Oprea și Olariu în minutele 90, respective 92.

Iată rezultatele finale:

Pandurii Târgu Jiu – Victoria Brănești 4-2

Sportul Studențesc – FC Timișoara 2-3

Duminică seară se va disputa ultima partidă a zilei dintre Astra Ploiești și Steaua.