Hagi: Nu sunt 100% vinovat de insuccesul Galatasaray

Hagi: Nu sunt 100% vinovat de insuccesul Galatasaray
Foto: evz.ro

Suporterii echipei de fotbal Galatasaray i-au cerut demisia antrenorului român Gheorghe Hagi, după ce formaţia turcă şi-a continuat evoluţia slabă din ultima perioadă, nereuşind să câştige meciul contra echipei Karabukspor, scorul fiind de 0-0 pe propriul teren. Gheorghe Hagi a recunoscut că a contribuit la insuccesul echipei, afirmând însă că vina nu îi aparţine pe deplin.

“Sunt parte a insuccesului, dar vina nu este 100% a mea. Nu am stricat eu ceva ce mergea bine”, a declarat antrenorul român, citat de Mediafax.

“Bineînţeles că m-a întristat faptul că suporterii mi-au cerut demisia. Dar fanii nu trebuie sa uite că eu sunt ultimul venit la Galatasaray. Nu am venit într-un moment în care totul mergea bine. Nu am stricat eu ce mergea bine. Am venit cu scopul de a reuşi ceva în echipă. Evident sunt responsabil pentru rezultatele înregistrate, de când am venit. Sunt o parte a insuccesului, dar vina nu este a mea suta la suta”, a mai afirmat Hagi.

Echipa Galatasaray a încheiat la egalitate meciul disputant pe „Turk Telekom” împotriva formaţiei Karabukspor, cu scorul de 0-0. Jucătorii Zapata şi Juan Culio au fost integralişti la gazde, iar Bogdan Stancu a fost schimbat în minutul 72 cu Pino. La oaspeţi, Florin Cernat a jucat pana în minutul 55.

Acest rezultat plasează echipa turcă pe locul 10, cu doar 33 de puncte acumulate până în prezent, în timp ce liderul clasamentului este formaţia Fenerbahce, cu 51 de puncte şi cu un meci mai puţin disputat.