Handbal feminin: Itxako şi Larvik vor disputa finala Ligii Campionilor

Handbal feminin: Itxako şi Larvik vor disputa finala Ligii Campionilor
Foto: dagbladet.no

Itxako Reyno de Navarra s-a calificat, duminică seară, pentru prima dată în istorie în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, notează site-ul Handball Planet.

În ultimul act al competiţiei echipa Itxako va întâlni echipa Larvik, o altă echipă care se află pentru prima oară în finala Ligii Campionilor.

Campiona Spaniei, Itxako a învins echipa Gyor în manşa tur, cu scorul 26-21. Ibericele au dat dovadă de maturitate şi au rezistat cu brio în faţa echipei adverse.

Pe celalată parte, Larvik a condus cu succes echipa de la Buducnost în ambele manşe. Norvegiencele de la Larvik s-au impus cu 27-24, devenind prima echipă din ţara lor care se califică în finala din mai.

Astfel, Itxako Reyno va întâni în Finala Ligii Campionilor la handbal feminin pe Larvik, pe 7/8 mai (tur) şi 14/15 mai (retur).

Ultima oră
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației