Incidente înaintea finalei Steaua – Dinamo: Mai mulți suporteri, reținuți

Incidente înaintea finalei Steaua - Dinamo: Mai mulți suporteri, reținuți

Miercuri seară are loc finala Cupei României după o pauză de 21 de ani. Pentru că meciul dintre Steaua București și Dinamo București este considerat a fi unul de risc maxim, forțele de ordine au luat măsuri speciale, astfel aproximativ 700 de jandarmi vor asigura liniștea publică.

La Brașov trei suporteri ai echipei Steaua au fost ridicați de jandarmi pentru tulburarea liniștii publice.

Potrivit unui purtător de cuvânt incidentul a început din cauza unor suporteri ai echipei Steaua care se aflau în stare de ebrietate, însă au fost ridicați imediat de jandarmi și duși la o secție de Poliție din oraș.

Finala Cupei României – Timișoreana, dintre Steaua – Dinamo, se va disputa miercuri, la ora 21:15 pe Stadionul Tineretului din Brașov.

Ultima oră
11:10 - Sorin Cîmpeanu, despre rezultatele la titularizare: Un semnal de alarmă. Soluția poate să fie una complexă, vă asigur că vom lucra. Pe 1 octombrie va trebui să avem și propuneri concrete (VIDEO)
11:00 - Moda mașinilor pe plajă a ajuns și în SUA. Un autoturism de lux, parcat la malul mării (VIDEO)
10:39 - O nouă formă de malware face tot mai multe victime în mediul online. Hackerii au acces la datele personale printr-o aplicație falsă
10:38 - Titularizare 2021. Sorin Cîmpeanu: 20% dintre candidați nu au luat nici măcar nota 5. Din promoția curentă, au rezultate și mai slabe. 15 candidați au luat nota 1, avem unii eliminați pentru fraudă (VIDEO)
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)
10:02 - Tanczos Barna, o nouă măsură care îi vizează pe șoferi. În ce condiții ar putea fi confiscate mașinile parcate
09:49 - Alin Stoica: Deșeurile din Sectorul 1 sunt colectate / Dacă abandonăm gunoaiele pe stradă și apoi ne plângem că e murdar nu e o atitudine civică. Sper să vedem curând amenzi exemplare (VIDEO)
09:42 - Spărgătorii de semințe, puși de polițiști să măture cojile. Ce amenzi au primit
09:30 - Centrul Info Trafic, avertisment pentru șoferi: Traficul, restricționat pe A1 București – Pitești și pe A1 Deva – Nădlac