Ioan Andone, supărat foc pe arbitrul de la meciul cu FC Botoșani: „Să meargă în Liga a doua!”

Ioan Andone, supărat foc pe arbitrul de la meciul cu FC Botoșani: „Să meargă în Liga a doua!”
foto:www.ziuanews.ro

Ioan Andone, antrenorul Dinamo a fost foarte supărat după înfrângerea echipei Dinamo de FC Botoșani, scor 1-2, acuzând dur arbitrajul lui Lucian Rusandu. Antrenorul a insistat că vrea arbitri străini și că echipa sa trebuia să fie pe locul trei.

„Sunt 5 meciuri consecutive în care sunt erori mari de arbitraj împotriva noastră. Nu știu dacă le putem numi furturi. Palici nu l-a atins deloc pe ăla, ei au avut o fază unde trebuiau să ia roșu. Nu-l înțeleg pe Rusandu, cum a putut face treaba asta. Mi se pare prea mult. Trebuie să facem un protest. Nu ne mai prezentăm, mai bine să pierdem cu 3-0, să joace Rusandu, Găman, Tudor. Să-și facă ei echipă. La Tg. Mureș am avut penalty și gol valabil. Lumea zice că echipa noastră nu joacă nimic, că e haos, dar așa nu se poate. Ce să le mai spui jucătorilor în vestiar?”, a declarat Ioan Andone.

Andone a insistat că se fac experimente pe echipa lor și că arbitrii români ar trebui să meargă în liga a doua, informează GSP.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu