Ion Țiriac a primit mesaje neașteptate de la Boris Becker. Ce i-a transmis din închisoare

Ion Țiriac a primit mesaje neașteptate de la Boris Becker. Ce i-a transmis din închisoare
Foto: Hepta/DPA Images / Hendrik Schmidt.

Boris Becker, fostul mare campion german de tenis, a fost condamnat, recent, la doi ani și jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală în Marea Britanie. Celebrul sportiv l-a contactat pe Ion Țiriac și i-a povestit ce îl macină în ultima perioadă de timp.

Boris Becker, condamnat la doi ani și jumătate de închisoare

Miliardarul român a primit câteva mesaje de la Boris Becker. Campionul i-a transmis că  că primele zile din închisoare au fost foarte dificile.

„Mi-a spus prin mesaje că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită”, a remarcat Ion Țiriac, citat de hotnews.

În 2017, Becker a fost declarat falit, deși a strâns peste 20 de milioane de euro doar din tenis. Fostul tenismen a fost acuzat că nu și-a declarat integral averea în timpul procedurilor prin care a fost declarat falimentul, potrivit BBC.

Boris Becker a fost găsit vinovat în patru capete de acuzare conform Legii Insolvenţei de juriul curţii Southwark Crown din Londra.

S-a descoperit că germanul ar fi transferat sute de mii de lire sterline după falimentul din iunie 2017 din contul său de afaceri în alte conturi, inclusiv cel al fostei sale soții Barbara.

Boris Becker, declarat falit

Becker a fost, de asemenea, condamnat pentru că nu a declarat o proprietate în Germania și a ascuns un împrumut bancar de 825.000 de euro (871.000 de dolari) și acțiuni la o firmă de tehnologie.

De acum încolo, va sta ci în Huntercombe, la 80 de kilometri de Londra. În 2017, Becker a fost declarat falit, deși a strâns peste 20 de milioane de euro doar din tenis. Fostul tenismen a fost acuzat că nu și-a declarat integral averea în timpul procedurilor prin care a fost declarat falimentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe