Ionuţ Lupescu, în tratative avansate pentru a deveni ministru al Sporturilor. Ce condiţie pune „Kaiserul”

Ionuţ Lupescu, în tratative avansate pentru a deveni ministru al Sporturilor. Ce condiţie pune Kaiserul

UPDATE: Ionuţ Lupescu susţine că nu ştie nimic despre o eventuală numire a sa la şefia Ministerului Sporturilor.
„Nu știu nimic”, a spus fostul mare internaţional, pentru libertatea.ro. Conform unor surse, Lupescu are și soluția de a se angaja la FIFA.

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu, înfrânt miercuri de Răzvan Burleanu în alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF), are mai şanse să fie noul ministru al Sporturilor.

Informaţia a fost dată publicităţii de jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiş, pe pagina sa de Facebook.

„EXCLUSIVITATE! Atentie, nu e pamflet! Dar cine nu ma citeaza sa aiba parte de ce nu-si doreste!
Ionut Lupescu este in tratative avansate pentru a prelua postul de ministru al sporturilor. Mai urmeaza o intalnire in aceasta dupa-amiaza sau diseara.
UPDATE. Una dintre conditiile puse de Lupescu este neinregimentarea politica”, a scris, vineri, Răzvan Ioan Boanchiş, pe pagina sa de Facebook.

Ionuţ Lupescu a pierdut categoric alegerile pentru şefia FRF în faţa lui Răzvan Burleanu, strângând doar 78 de voturi, faţă de 168 cât a obţinut contracandidatul său, deşi fostul internaţional era dat mare favorit.
Înaintea cu câteva zile înainte de alegeri, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a dat un interviu din care a rezultat limpede că îl sprijină pe Ionuţ Lupescu. Presa speculează că una dintre principalele cauze ale înfrângerii lui Lupescu o reprezintă tocmai susţinerea politică pe care a primit-o Ionuţ Lupescu din partea PSD.

Ultima oră
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente, iar valul de căldură continuă (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac