JO 2012: Nadia Comăneci va alerga sâmbătă cu torţa olimpică

JO 2012: Nadia Comăneci va alerga sâmbătă cu torţa olimpică
Foto: huffingtonpost.com

Fosta gimnastă româncă Nadia Comăneci a anunțat că va alerga la Londra cu torța olimpică, cu mai puțin de o săptămână înaintea debutului Jocurilor Olimpice de vară.

“Îmi fac bagajele pentru Londra. Voi alerga cu torța olimpică sâmbătă dimineață. Foarte emoționată!!!” a scris aceasta joi dimineață pe contul ei de Twitter.

Torța olimpică va ajunge pentru prima dată la Londra vinerea viitoare, în ziua ceremoniei de deschidere. Atunci, simbolul Jocurilor Olimpice va fi adus cu un elicopter la Turnul Londrei.
Miercuri s-au împlinit 36 de ani de când Nadia Comăneci a ridicat sala în picioare la Olimpiada de la Montreal, printr-o evoluție perfectă la paralele. La aceeași competiție, ea a fost notată de șapte ori cu nota zece și a primit trei titluri olimpice.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului