Jocurile Olimpice 2012: Satul Olimpic și-a deschis porțile pentru primii competitori sosiți la Londra

Jocurile Olimpice 2012: Satul Olimpic și-a deschis porțile pentru primii competitori sosiți la Londra
Foto: telegraph.co.uk

Satul Olimpic din capitala Angliei și-a deschis luni porțile, cu 11 zile înainte să înceapă festivitătile de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2012.

Mii de competitori la această ediție a Jocurilor au ajuns, luni, pe aeroportul Heathrow din Londra, relatează The Sun.

Din păcate, au apărut pobleme chiar din prima zi în care au ajuns sportivii. Atletul american Kerron Clement, dublu campion la 400 de metri garduri, a scris pe contul său de Twitter că autobuzul care trebuia să îi ducă în Satul Olimpic, din zona de est a orașului, în cartierul Stratford, s-a pierdut pe străzile Londrei.

În plus, se pare că cei care se ocupă de bagaje pe aeroportul Heathrow au pierdut pânzele echipei nautice australiene. Autobuzul reprezentanților acestei țări s-a pierdut, și el, pe drumul spre Sat.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)