Johan Cruyff: Mircea Lucescu ar putea să o elimine pe Barcelona

Johan Cruyff: Mircea Lucescu ar putea să o elimine pe Barcelona
Foto: sportingnews.ro

Johan Cruyff, fost mare jucător al catalanilor, lansează ipoteze cu privire la partida dintre Barcelona şi Sahtior, din Champions League. Olandezul este de părere că fruntaşa Ucrainei poate crea surprize, şi ar putea să o lase pe Barcelona în afara Champions League.

„Nu am nicio îndoială că Barcelona va ajunge în Ligă, dar în ceea ce priveşte Barcelona şi Madrid, pe „albi” sigur îi văd calificaţi în semifinale, în dauna lui Tottenham. În legătură cu Barca am unele dubii, deoarece nu ma îndoiesc nicio clipă de Sahtior. Este o echipă cu mult talent şi calitate. Sahtior este o echipă de succes, mult mai periculoasă decât Tottenham”, a spus Johan Cruyff pentru El Periodico.

Sahtior, o echipă valoroasă

“Ucrainienii sunt unici. Echipa Sahtior face cât două echipe: portari, fundaşi, mijlocaşi foarte experimentaţi. Toţi jucătorii sunt de certă valoare, şi formează o echipă solidă li foarte periculoasă”, a adăugat Cruyff.

Mircea Lucescu, un expert

 “Veteran şi expert, Mircea Lucescu, a venit cu lucrul cel mai important: echilibrul. Această echipă este mult mai bună decât acum doi ani, şi asta datorită lui. Barcelona s-a întâlnit de mai multe ori cu Sahtior, şi de fiecare dată a costat-o. Întotdeauna a trebuit să muncească mai mult, iar de data asta vor trebui să facă la fel. Dacă jucătorii lui Guardiola ajung în semifinale,  vor trebui să muncească foarte mult, poate chiar mai mult decât toate celelalte echipe din sferturi”, a conchis fostul jucător.

Partida tur dintre Barcelona şi Sahtior se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe Nou Camp. Meciul va fi în direct pe TVR 1.