Johan Cruyff: Mircea Lucescu ar putea să o elimine pe Barcelona

Johan Cruyff: Mircea Lucescu ar putea să o elimine pe Barcelona
Foto: sportingnews.ro

Johan Cruyff, fost mare jucător al catalanilor, lansează ipoteze cu privire la partida dintre Barcelona şi Sahtior, din Champions League. Olandezul este de părere că fruntaşa Ucrainei poate crea surprize, şi ar putea să o lase pe Barcelona în afara Champions League.

„Nu am nicio îndoială că Barcelona va ajunge în Ligă, dar în ceea ce priveşte Barcelona şi Madrid, pe „albi” sigur îi văd calificaţi în semifinale, în dauna lui Tottenham. În legătură cu Barca am unele dubii, deoarece nu ma îndoiesc nicio clipă de Sahtior. Este o echipă cu mult talent şi calitate. Sahtior este o echipă de succes, mult mai periculoasă decât Tottenham”, a spus Johan Cruyff pentru El Periodico.

Sahtior, o echipă valoroasă

“Ucrainienii sunt unici. Echipa Sahtior face cât două echipe: portari, fundaşi, mijlocaşi foarte experimentaţi. Toţi jucătorii sunt de certă valoare, şi formează o echipă solidă li foarte periculoasă”, a adăugat Cruyff.

Mircea Lucescu, un expert

 “Veteran şi expert, Mircea Lucescu, a venit cu lucrul cel mai important: echilibrul. Această echipă este mult mai bună decât acum doi ani, şi asta datorită lui. Barcelona s-a întâlnit de mai multe ori cu Sahtior, şi de fiecare dată a costat-o. Întotdeauna a trebuit să muncească mai mult, iar de data asta vor trebui să facă la fel. Dacă jucătorii lui Guardiola ajung în semifinale,  vor trebui să muncească foarte mult, poate chiar mai mult decât toate celelalte echipe din sferturi”, a conchis fostul jucător.

Partida tur dintre Barcelona şi Sahtior se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe Nou Camp. Meciul va fi în direct pe TVR 1.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)