După Cristiano Ronaldo, o altă super vedetă PLEACĂ de la Real Madrid. ‘Am fost mândru să apăr stema clubului’

După Cristiano Ronaldo, o altă super vedetă PLEACĂ de la Real Madrid. 'Am fost mândru să apăr stema clubului'

După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, dată ca şi sigură de presa spaniolă şi italiană, Real Madrid se pregătesşte să se despartă de încă un jucător emblematic.

Karim Benzema a postat un mesaj surprinzător pe Twitter, prin care a dat de înţeles că îi va părăsi pe „galactici” în această vară, după nouă ani petrecuţi pe Santiago Bernabeu.

Şi Benzema, şi Cristiano Ronaldo au fost cumpăraţi de Real în acelaşi an, 2009.

„Acum nouă ani am purtat prima oară tricoul lui Real Madrid. Îi mulţumesc preşedintelui, întregului club, jucătorilor şi tuturor antrenorilor cu care am lucrat de-a lungul timpului. Am fost mândru să apăr stema clubului şi voi fi întotdeauna recunoscător pentru asta #HalaMadrid”, a scris Benzema, potrivit digisport.ro.

Mesajul lui Karim Benzema este asemănător cu discursul avut de Cristiano Ronaldo după finala Ligii Campionilor, cu Liverpool, când starul portughez a insinuat că acela a fost ultimul său meci la clubul din capitala Spaniei.

Napoli pare cea mai probabilă destinaţie pentru francez. Vicecampioana Italiei va face o ofertă de 40 de milioane de euro pentru atacantul în vârstă de 30 de ani, potrivit Gazzetta dello Sport.
Benzema e dorit pe San Paolo de fostul său antrenor de la Real Madrid, Carlo Ancelotti.