Liga I: Astra Ploiești – Ceahlăul Piatra Neamţ, 0-0

Liga I: Astra Ploiești - Ceahlăul Piatra Neamţ, 0-0
Foto: sport.ziarulploiesti.ro

Meciul de vineri din Liga I, disputat între formațiile Astra Ploiești și Ceahlăul Piatra Neamţ, s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 0-0.

Partida a fost arbitrată de Alexandru Tudor și de asistenţii Vasile Marinescu şi Petru Gaşpar.

Circa 300 de spectatori au asistat la partidă, dintre care circa 50 erau fani ani formației moldovene.

Antrenorul Astrei, Tibor Selymes a urmărit meciul din tribună, din spatele băncii de rezerve, el fiind suspendat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:02 - George Burcea, copleșit de dor. Actorul s-a întors din America într-un suflet: „Am vrut foarte tare să văd copiii”
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”
21:32 - Se menține riscul maxim de producere a avalanșelor în Munții Făgăraș. Până când este valabil avertismentul și care sunt zonele vizate