Liga I: Dinamo a fost învinsă de Astra Ploiești cu scorul de 0 – 1

Liga I: Dinamo a fost învinsă de Astra Ploiești cu scorul de 0 – 1
Foto: sportreflex.ro
Echipa bucureșteană Dinamo a suferit prima înfrângere din Liga I, după ce a fost încinsă, duminică, în deplasare. Cu scorul de 1 – 0, de echipa Astra Ploiești. Singurul gol al meciului a fost marcat în ultimul minut al prelungirilor, din penalti, informează Mediafax.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Tembo, din penalti, acordat după un fault al lui Dragoș Grigore asupra lui Fatai.

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Daniel Hulubei. Rezervă a fost Florin Ghimbăşan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:04 - Ninsorile și ploile complică misiunile de salvare a victimelor cutremurului dar și circulația în anumite zone din Turcia
09:57 - Rareş Bogdan cere Ministerului Finanţelor să vină cu explicații în cazul OMV Petrom, „altfel părem o ţară bananieră”: „Un om care are un chioşc, dacă nu plăteşte taxă, automat Fiscul îi blochează conturile”
09:55 - Ana Baniciu, cuvinte de laudă la adresa lui Radu Bănică: „Cel mai talentat dintre toți, ca să știți de la mine”
09:52 - Cutremurul care a lovit Turcia și Siria, anticipat de un cercetător olandez și un geolog turc cu trei zile în urmă. Mesajele lor de pe Twitter s-au viralizat rapid
09:39 - Snapchat, acuzat că favorizează traficul de droguri. Compania se confruntă cu procese pe bandă din partea unor părinți ai căror copii au folosit aplicația
09:28 - Oficial ucrainean: Rusia a început să „cerșească” negocieri prin intermediari
09:25 - Flavia Mihășan nu pleacă în vacanță fără cei mici: „Nu am simțit nevoia să plec fără copii”. Fosta asistentă TV a fost cu familia în Malta
09:24 - Situație disperată în Siria, după cutremure: „Ne luptam deja cu o epidemie de rujeolă și tocmai am trecut de vârful holerei, nu uitați de noi!”
09:09 - La șase luni după ce a fost înjunghiat, Salman Rushdie spune că îi este greu să scrie
09:03 - Cazanciuc, despre legea care pedepsește cu închisoarea cu executare șoferii băuți sau drogați ce produc accidente mortale: Pur și simplu nu ne putem uita cum sunt oameni uciși pe străzi, apoi șoferii vinovați se pot urca iar la volan (VIDEO)