Liga I: FC Timişoara – Steaua Bucureşti, 0-0

Liga I: FC Timişoara - Steaua Bucureşti, 0-0
Foto: evz.ro

Partida dintre echipele FC Timișoara şi Steaua București, disputată sâmbătă pe stadionului Dan Păltinişanu, s-a terminat la egalitate, cu scorul de 0-0, meciul contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Un incendiu a izbucnit la Peluza Sud a stadionului în timpul partidei, după ce fanii timişoreni au aprins torţe, focul extinzându-se rapid din cauza rolelor de hârtie existente printre scaune.

În minutul 48, fanii echipei FC Timişoara aflaţi în Peluza Sud au aprins mai multe torţe, iar din cauza rolelor de hârtie focul s-a extins pe mai multe rânduri de scaune. Pompierii au intervenit iniţial cu stingătoare, iar apoi a fost adusă în faţa peluzei şi maşina de pompieri.

Suporterii s-au refugiat pe pista din jurul terenului, ceea ce a determinat intrarea scutierilor pe stadion. Din fericire, incendiul a fost a fost stins după câteva minute.
Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Cristian Balaj (central), Cristian Nica şi Eduard Dumitrescu (asistenţi). Mihai Prodan a fost arbitru de rezevă, observatori George Ionescu şi Ion Turculeanu, iar supervizor Mircea Cezar Ionescu.

Arbitrii au acordat cartonaşe galbene jucătorilor Rocha, Magera, Bicfalvi, Maicon şi Gardoş.

Aproximativ 33.000 de spectatori au asistat la meci, dintre care aproximativ 50 de fani stelişti.