CORONAVIRUS | Fostul preşedinte al clubului Real Madrid, testat pozitiv cu COVID-19 și internat la terapie intensivă

CORONAVIRUS | Fostul preşedinte al clubului Real Madrid, testat pozitiv cu COVID-19 și internat la terapie intensivă

Lorenzo Sanz, fostul preşedinte al clubuluiReal Madrid, a fost infectat cu noul coronavirus, aflându-se în prezent internat la terapie intensivă, în stare gravă, conform publicației spaniole Marca.

În urmă cu câteva zile, Sanz (76 de ani) a făcut febră și a acuzat probleme respiratorii, fiind imediat testat pentru COVID-19, iar rezultatul a ieşit pozitiv.

Membrii familiei au chemat ambulanța, iar acesta se află în prezent la terapie intensivă, pentru a i se monitoriza starea de sănătate.

Lorenzo Sanz a fost preşedintele clubului Real Madrid în intervalul 1995 – 2000, perioadă în care echipa a câştigat de două ori Liga Campionilor.

Ultimele cifre venite dinSpaniaînsumează 11.178 de infecții și 491 de decese din cauza nouluicoronavirus.

Doar marți, înSpanias-au înregistrat 150 de decese și aproape 2.000 de cazuri de COVID-19 într-o singură zi, noteazăEl Pais.

Madrid continuă să fie comunitatea cu cele mai multe cazuri (4.871).

„Acest lucru va dura cel puțin încă 10 sau 11 zile, dacă nu mai mult”, a declarat Fernando Simón, directorul Centrului Ministerului pentru Coordonarea Urgențelor Sanitare.

Ultima oră
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)