Lovitură pe piața transferurilor! Dinamo a transferat un dublu câștigător de Cupa UEFA, cu meciuri în naționala Spaniei

Lovitură pe piața transferurilor! Dinamo a transferat un dublu câștigător de Cupa UEFA, cu meciuri în naționala Spaniei
Diego Capel, Sevilla

Pablo Coracero are planuri mari la Dinamo București. Spaniolii din Capitală au bătut palma cu Diego Capel (32 de ani), fost jucător la Sevilla, fost internațional al Spaniei, informează ProSport.

Diego Capel a semnat pe 2 ani cu Dinamo București. Spaniolul poate evolua în benzi. Cel mai des a jucat în stânga, pe postul de mijlocaș, respectiv atacant.

Capel a jucat pentru Sevilla în perioada 2004-2011, echipă cu care a câștigat Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, și Cupa UEFA de două ori. Apoi a mai trecut pe la Sporting Lisabona, Genoa, Anderlecht, iar cariera sa a cunoscut un puternic declin. A ajuns la Extramadura – echipă din ligile inferioare ale Spaniei și la Bikirkara, din Malta.

Diego Capel, zeci de selecții în echipele naționale ale Spaniei

Cei din conducerea lui Dinamo sunt puși pe mutări serioase. Dorin Șerdean, noul conducător al clubului, a declarat că nu s-a încheiat campania de transferuri, după victoria 3-1 cu Mediaș.

„Ne putem aștepta la schimbări de organigramă și la schimbpri pe partea administrativă. O să mai facem transferuri, cu siguranță”, a declarat Dorin Șerdean.

Diego Capel are selecții la toate naționalele de tineret ale Spaniei și 2 pentru seniori, pentru care a debutat în august 2008.

Mai exact, Capel are 25 de selecții pentru U21, 14 la U17, 12 la U19, 6 la U20, 3 la U16, 1 la U23.