Lucescu “out” din Liga Campionilor. Barcelona și Manchester merg în semifinale

Lucescu “out” din Liga Campionilor. Barcelona și Manchester merg în semifinale
Foto: prosport.ro

Manșa a doua a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor a consemnat, marți, calificarea în semifinale a echipelor FC Barcelona și Manchester United.

Echipa lui Mircea Lucescu, Sahtior Donețk, nu a reușit să întoarcă rezultatul din prima manșă, când a pierdut cu 5-1 pe Nou Camp, fiind înfrântă și în manșa retur, din Ucraina, cu scorul de 1-0 după un gol marca Lionel Messi, în minutul 43.

În cealaltă partidă a serii, Manchester United a învins Chelsea Londra, cu 2-1, pe Old Trafford, după ce câștigase și în manșa tur, cu 1-0.

Primul gol al partidei a fost marcat de mexicanul Javier Hernandez în minutul 43, după o pasă excelentă primită de la veteranul și totodată legenda Ryan Giggs. Ultima parte a meciului a fost incendiară, Drogba egalând pentru Chelsea în minutul 76 iar sud-coreeanul Park Ji Sung readucând Manchester United în avantaj un minut mai târziu.

Iată rezultatele finale:

Sahtior Donețk – FC Barcelona 0-1 (1-5, în tur)

Manchester United – Chelsea Londra 2-1 (1-0, în tur)

Miercuri se vor disputa ultimele două meciuri ale sferturilor de finală, Schalke 04 – Inter Milano și Tottenham – Real Madrid.

Schalke 04 a câștigat partida tur de pe Giuseppe Meazza cu scorul de 5-2, în timp ce Real Madrid a învins în prima manșă pe Tottenham, în Spania, cu scorul de 4-0.

Ultima oră