Lucian Bute, favorit la casele de pariuri: Cotă 1,05 pentru o victorie cu Brian Magee

Lucian Bute, favorit la casele de pariuri: Cotă 1,05 pentru o victorie cu Brian Magee
Foto: lucianbute.com

Ce speră o ţară întreagă, dau ca sigur casele de pariuri. Românul Lucian Bute este favorit cert la casele de pariuri, în partida cu Brian Magee.

Bute are o cotă de 1,05, în timp ce cota lui Magee ajunge la 8,5. Puţină lume mizează pe un rezultat de egalitate în acest meci, cota pentru un astfel de pronostic fiind de 34.

Partida Lucian Bute – Brian Magee va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Montreal, şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de B1 TV.

Partida va putea fi urmărită LIVE şi online, doar de către cei din România, la adresa:  b1.ro/live.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:06 - America Express, primele dezvăluiri ale câștigătorilor: „Dacă ar fi ușor, n-ar mai fi la fel experiența”
07:49 - Simulare Bacalaureat 2023. Limba română, prima probă a elevilor de clasa XII-a
07:30 - Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă la Tel Aviv după ce premierul Netanyahu l-a demis pe ministrul Apărării
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”