Un nou favorit în cursa pentru Balonul de Aur, după ce Messi şi Ronaldo s-au făcut DE RÂS la Cupa Mondială. Ce AVANTAJ are el

Un nou favorit în cursa pentru Balonul de Aur, după ce Messi şi Ronaldo s-au făcut DE RÂS la Cupa Mondială. Ce AVANTAJ are el
Foto: FIFA World Cup / Facebook

Un nou jucător pare favorit în cursa pentru Balonul de Aur de anul acesta, în contextul în care super vedetele Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au dezamăgit la Mondialul din Rusia.
Specialiştii consideră acum că Luka Modrici, căpitanul Croaţiei, e în pol-position pentru obţinerea celui mai important trofeu individual.

Mijlocaşul lui Real Madrid, care va împlini 33 de ani pe 9 septembrie, este deja unul dintre cei mai buni jucători la turneul final.
El a fost declarat deja de trei ori cel mai bun jucător al meciului: la primele două partide din grupă, care au asigurat calificarea roș-albilor (2-0 cu Nigeria și 3-0 cu Argentina), și la „sfertul” împotriva Rusiei. Ultimul fiind și cel mai important, cel ce i-a propulsat pe croaţi la același nivel cu generația lor de aur (cu Dabor Šuker și Zvonimir Boban), şi anume semifinală de Campionat Mondial, notează gsp.ro.

După ultimul meci, starul lui Real Madrid a fost întrebat din nou despre Balonul de Aur. „E ceva care nu mă obsedează. Acum, nici nu mă gândesc la el. Vreau doar să jucăm finala”, a spus Luka Modrici.

Spre deosebire de alţi jucători de top, precum Griezmann, Mbappe, De Bruyne și Harry Kane, alte nume importante care speră la trofeu, croatul beneficiază de un mare avantaj: a câştigat Liga Campionilor.
Croația va juca miercuri, de la 21:00, semifinala CM 2018 împotriva Angliei.

Urmăriți B1TV.ro și pe