MALAGA – BARCELONA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA

MALAGA - BARCELONA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LA LIGA

MALAGA – BARCELONA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Barcelona va încerca, sâmbătă, să facă un nou pas către titlu în La Liga, în timp ce vor evolua împotriva celor de la Malaga, în cadrul etapei cu numărul 28 din La Liga.

MALAGA – BARCELONA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Echipa antrenată de Ernesto Valverde are opt puncte avans în clasament, după ce lovitura liberă a lui Lionel Messi le-a adus catalanilor o victorie crucială în faţa lui Atletico Madrid.

MALAGA – BARCELONA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Cu o victorie obţinută în faţa celor de la Malaga, Barca (69 de puncte) şi-ar putea extinde avansul în clasament la 11 puncte în faţa următoarei clasate, Atletico Madrid (61 de puncte), care va evolua duminică. Pe locul al treilea se află momentan Real Madrid, cu 54 de puncte.

MALAGA – BARCELONA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Deşi este „lanterna roşie”în clasamentul din Spania, Malaga le-a pus probleme în trecut catalanilor.

MALAGA – BARCELONA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Keko, Juankar și Recio sunt absenți la Malaga, care nu a câștigat niciun meci în 2017 şi se luptă cu disperare să se salveze de la retrogradare.

MALAGA – BARCELONA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Antrenorul Ernesto Valverde se poate confrunta şi el cu câteva absenţe importante. Denis Suarez a șchiopătat în timpul săptămânii, în timpul meciului câştigat de catalani în Supercurpă, şi va absenta aproape sigur.

MALAGA – BARCELONA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Andres Iniesta se confruntă şi el cu probleme fizice şi probabil îi va ceda locul lui Philippe Coutinho pentru a fi apt în Liga Campionilor.

MALAGA – BARCELONA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LA LIGA Meciul Malaga-Barcelona se va desfăşura sâmbătă, cu începere de la ora 20:45.