Mama lui Alin Șeroni a murit, la doar 53 de ani: ”Este devastat”

Mama lui Alin Șeroni a murit, la doar 53 de ani: ”Este devastat”
Mama lui Alin Șeroni a murit, la doar 53 de ani: ”Este devastat”, sursă foto: captură YT

Experimentatul jucător al celor de la FC Botoșani nu a făcut parte din lotul lui Mihai Teja la dezastrul grupării moldovene din ultima etapă, 0-7 cu Sepsi. Unul dintre apropiații săi a dezvăluit că Șeroni nici nu se putea gândi la fotbal, în contextul dramei pe care a trăit-o.

Mama lui a călcat într-un cui și a făcut septicemie

Alin Șeroni (35 de ani), fundașul lui FC Botoșani, trece printr-o perioadă extrem de grea. Mama sa a murit la doar 53 de ani, după ce a călcat într-un cui și a făcut septicemie.

”Mama lui a murit la doar 53 de ani. A călcat într-un cui și apoi a intervenit septicemia. Mama lui Alin stătea într-un sat pe lângă Timișoara. Din păcate, dânsa avea și diabet, iar lucrul ăsta a cauzat enorm după ce ea călcase într-un cui.

Vă dați seama că Șeroni este devastat, iar tot lotul și toată conducerea sunt alături de el în aceste momente. Șeroni este un băiat admirabil și suntem siguri că o să treacă cu bine peste această imensă pierdere.

Nu este ușor pentru nimeni în astfel de momente, dar viața trebuie să meargă înainte. Nu avem ce să facem”, a spus persoana respectivă, potrivit Prosport.

După meciul câștigat cu Rapid, 1-0, Marius Croitoru, antrenorul lui U Craiova 1948, care a lucrat cu Șeroni la FC Botoșani, i-a transmis un mesaj special fostului său jucător.

”Vreau să-i transmit lui Alin Șeroni, care trece prin momente grele: `Fratele meu, fii tare, sunt alături de tine`”, a spus Croitoru.

Urmăriți B1TV.ro și pe