Marius Șumudică și-a găsit echipă, după plecarea de la CFR. A semnat deja contractul (FOTO)

Marius Șumudică și-a găsit echipă, după plecarea de la CFR. A semnat deja contractul (FOTO)
Foto: Facebook

După despărțirea nefericită de CFR Cluj, Marius Șumudică și-a găsit o nouă echipă. Antrenorul român a semnat deja contractul cu Yeni Malatyaspor, angajament valabil până la finalul sezonului. Turcii au făcut anunțul oficial în online.

„Clubul nostru a ajuns la un acord cu antrenorul român Marius Șumudică pentru un contract valabil până la finalul sezonului. Le dorim lui Marius Șumudică și staff-ului său succes!”, a anunțat clubul turc, pe Twitter.

Mandatul la Yeni Malatyaspor, o mare provocare pentru Marius Șumudică

„Super-Șumi” are o misiune dificilă în Turcia. După 8 etape, Yeni Malatyaspor este pe locul 17 din 20 de echipe, ultimul loc retrogradabil. Clubul din Super Lig are înfrângeri pe bandă rulantă în ultimele 5 meciuri și doar 6 puncte acumulate.

Șumudică l-a înlocuit pe Irfan Buz, care conducea echipa din luna martie, demis după înfrângerea din ultima etapă, 0-2 în fața celor de la Hatayspor.

Malatyaspor a devenit a patra echipă pregătită de către Marius Șumudică în Turcia, după Kayserispor, Gaziantepspor și Rizespor. La primele două a reușit să depășească așteptările suporterilor, iar de la Rize a plecat după doar două luni de zile, fără prea multe realizări.