Măsuri sporite de siguranță la meciul România – Bosnia / Jandarmii vor controla inclusiv mașinile suporterilor

Măsuri sporite de siguranță la meciul România - Bosnia / Jandarmii vor controla inclusiv mașinile suporterilor
Foto: FRF.ro

Echipa națională de fotbal a României va întâlni în această seară, de la ora 2:45, în Giulești, Bosnia și Herțegovina, în ultimul meci din grupele Nations League.

Cu o zi înainte de acest meci, organizatorii partidei au anunțat că se va juca cu casa închisă, înregistrându-se din nou sold out pe stadionul Rapidului.

În acest sens, Federația Română de Fotbal și Jandarmeria au luat măsuri sporite de securitate pentru meciul de fotbal dintre echipa reprezentativă a României și a Bosniei și Herțegovinei, se arată într-un comunicat de presă emis de reprezentanții Jandarmeriei.

Măsuri sporite de siguranță la meciul României

Partida din această seară este considerată una de risc, așa că autoritățile sunt pregătite să intervină și să facă controale până la cel mai mic detaliu.

Jandarmeria a luat măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise, potrivit comunicatului, scrie g4media.ro.

La cât se deschid porțile

Federația Română de Fotbal a anunțat în această dimineață că porțile arenei din Giulești vor fi decshise la ora 19:15, cu două ore și jumătate înainte de primul fluier al arbitrului, tocmai pentru a se evita aglomerația de la porți.

„La ședința tehnică din această dimineață s-au pus la punct ultimele detali organizatorice înaintea duelului din această seară. Așa cum am anunțat încă de ieri, nu mai sunt bilete disponibile pentru această partidă, una pe care România o va disputa în echipamentul de acasă, tricou galben, șort alb, jambiere galbene. Tot la întâlnirea din această dimineață s-a decis că meciul este unul cu risc ridicat, motiv pentru care vor fi luate măsuri suplimentare în ceea ce privește accesul în incinta stadionului. Așadar, suporterii sunt rugați să se prezinte mai devreme, accesul acestora fiind permis începând cu ora 19:15”, au anunțat cei de la FRF.

Urmăriți B1TV.ro și pe